yangın kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Projeye en tatminkâr Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı essah rahatlıkla oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Cam yangın kapıları ekseri modern ofis binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve ekseriya 120 dakikaya kadar yangın dereceleri sunar.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran daha azca yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut istikrar kaybı kabilinden şeyler evetşayabilmeleridir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız defosuz başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu nedenle yangın kaynaklı sevimli zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu gidişat yangın merdiveni imalatı sinein müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini hunıtlamaktadır. 

Binalarda mukannen standartlarda bucak alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin taçı gün, yangın bapları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri gibi öteki yangın saye özelliklerine sahiptir.

Hatta yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıkan birhayli firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının ne olmasını istiyorlar ise o talepleri bir numara bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin yetişmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları onat fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yarar olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak Yangın kapısı istanbul fiyatı ve insanların zahmetsiz boşaltma olmalarını sağlar.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bağlamlı olarak birkaç farklı koruma seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin makul müsaade olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Report this wiki page